Clip it like Coco

Deze week gingen mijn neef en zijn vriendin shoppen in Antwerpen. Sinds er een Forever 21 in Antwerpen is, ben ik er nog niet geweest... Such a shame! 

Bij Silke (de vriendin van mijn neef) haar vorige shopping trip naar Antwerpen, had ze zo'n leuke oorringen mee van F21. Ik vroeg haar om enkele Chanel-look-a-like clips mee te brengen. En so she did! Thank you so much Silke! :)


Ik ben er zo blij mee. De onderste doen wel wat pijn... Maar ach, wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch? :)


En nu dringend zelf een tripje plannen naar Antwerpen! Welke winkels vinden jullie daar een aanrader? Zodat ik eens wat nieuws ontdek behalve de Meir :)2 opmerkingen

  1. Mooie oorringen ! Ik ben haast elke week te vinden in de F21 sinds ik in Antwerpen moet zijn één dag in de week, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je moet zeker en vast eens een kijkje gaan nemen in de schuttershofstraat, nationalestraat en de kammenstraat voor leuke winkels en ook merken zoals armani, burberry e.d. natuurlijk ;) Leuke blog!

    http://mentrend.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!