Crystalliced

Toen ik in december op de website van Essence over hun nieuwe limited edition collectie las, wilde ik er toch wel wat producten van uittesten.
Begin januari liep ik het Kruidvat binnen... Maar de Circus Circus collectie lag er nog steeds... vreemd, nu zou de Crystalliced toch al moeten binnen zijn? Ik vroeg ernaar aan een verkoopster, maar ik sprak Chinees voor haar denk ik. Ze keek me nogal vreemd aan en zei dat ze er niets van wist. Ok, whatever... Dan stuur ik maar een mailtje naar Kruidvat met mijn vraag wanneer deze beschikbaar zal zijn in Kortrijk.

Zo gezegd zo gedaan. Normaliter zou ik binnen de 48 u antwoord krijgen... tevergeefs, ik kreeg geen reply, zelfs na een week was er geen mailtje van het Kruidvat te bespeuren.

Gelukkig zijn er lieve bloggers op de wereld :) RedHotJillyPeppers ging er meteen mee akkoord om mijn wishlist te kopen bij haar in de stad. Ze stuurde de producten meteen op en twee dagen later kon ik ze al uittesten! Nogmaals dikke merci Jill, you're a doll.


Liquid Highlighter

Na één keer uittesten was ik al verkocht. Er zitten zoveel reflectiedeeltjes met een gouden ondertoon in. Prachtig! Wel opletten dat je er niet teveel van gebruikt. We zijn immers geen discobal :)

€ 2,49It's a snow-woman's world

Deze prachtige bleek paarse tint bevat een vleugje grijs. Een kleurtje dat ik nog niet had, en waar ik erg blij mee ben. Na twee laagjes heb je een goede dekking.

Ice eyes baby

Hier had ik meer van verwacht... de nagellak heeft een sheer finish en daarom heb je dus 3 laagjes nodig om een volledige dekking te hebben. Ik hoopte dat deze geen shimmer zou bevatten. Nuja, lakjes genoeg in mijn stash :)

€ 1,79

Glitter Froster

Deze zijn mijn absolute favoriet! De glitters zijn super gepigmenteerd en erg fijn. De Frosted Champaign (gouden ondertoon) zit al in mijn daily eye make up verwerkt. Ook Diamond Dust (zilveren ondertoon) is de perfecte highlighter als je met koude oogschaduwkleuren werkt.

€ 2,29

Haast jullie naar het Kruidvat indien jullie nog een item van deze collectie willen!


3 opmerkingen

  1. You're welcome ! :) It's a snow-woman's world ziet er goed uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat eerste lakje is mooi! En inderdaad, in Kortrijk heb ik ook soms het gevoel dat ze niet alle LE's hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De highlighter kocht ik ook, moet er idd mee opletten. De eerste maal dat ik hem opbracht was ik precies een discobal :d

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!