Silk Ruffles

Vorige week ben ik op jacht gegaan naar  a classic top. Dat was één - van de weinige - dingen die nog ontbraken in mijn kleerkast. Ik kwam natuulijk thuis met twee stuks...


Dit zijden ivoorkleurige bloesje past perfect op een zwarte pencilskirt en kan op een meer casuale manier gedragen worden met skinny jeans en een leuke blazer. Dringend uitproberen dus :)


Omdat de snit me zo beviel kocht ik nog eentje in een andere kleur. Deze past perfect op elke jeans. De gouden ondertoon van de bloemenprint past bij mijn blonde haren en geeft mijn skintone een boost.

Kopen jullie ook soms twee dezelfde stuks in een andere kleur?

3 opmerkingen

  1. Wauw, vooral dat ivoren bloesje - zooo mooi! Ik probeer altijd om niet 2 dezelfde dingen te kopen maar dan in een andere kleur, omdat ik er toch altijd maar 1 vaker draag :p maar in dit geval! pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi ! Ik koop ook regelmatig dezelfde stukken in verschillende kleuren hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat blousje is echt prachtig/

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!