Urban Decay Book Of Shadows IV

Koopje!

Ik kon de laatste editie (en tevens mijn eerste) Book Of Shadows van UD op de kop tikken aan een korting van - 30%! Allen naar Sephora!Hoe doen ze het toch... die verpakking! De vlindertjes springen eruit als je de bovenkant opendoet.
Nu kocht ik deze niet alleen om de verpakking - zie vorige post - ik was echt wild van de kleuren. Er zitten enkele gelijke in van in the Naked Palette, maar dat geeft niet!


Naast de 16 oogschaduwkleutjes vind je nog een liquid eyeliner, een mascara, een primer potion én een kleine draagbare box met kabels. Ideaal om je muziek van je Ipod af te spelen. Je kan je Ipod zelfs in de bovenkan zetten (er is een draagvlakje voorzien naast het spiegeltje). Dus wanneer je je make up aanbrengt, kan je nog luisteren naar je favoriete muziek. Urban Decay, jullie denken toch aan alles! :)


Hier nog even een overzichtje van alle goodies inside the box! Binnenkort volgen de swatches en een make up look met dit pallet. Can't wait!


3 opmerkingen

 1. Oooh pretty !! Ik zou hem kopen voor de verpakking alleen al :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is niet veel voor zo'n pallet Ö
  als er sephora in de buurt was ging ik het hale :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar de swatches !

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!