Little Mermaid

Vorige week deed ik een fotoshoot met Ophélie, de zus van Alexis en Charly - ik deed al eens een fotoshoot met Alexis en van Charly horen jullie mij ook regelmatig praten - Ophélie is de jongste van de drie.

Ik haalde de inspiratie van de make up uit de zee. Een harmonie van goud en turkoois met veel glow weerspiegelen de staart van een zeemeermin.


Het is zo leuk om Ophélie te fotograferen. Ze luistert naar de richtlijnen die ik geef, weet hoe ze het licht moet zoeken in haar gezicht - ze kijkt vast veel naar America's Next Top Model :) - en heeft zelf ook leuke ideeën...

 
Ogen:
Urban Decay 15 anniversary palette
Dior Golden Diamond Eyeshadow
Essence Golden Glitter Crystaliced
Maybelline Master Drama Kohl
Maybeline Falsies Mascara
Mac Lingering Eyebrowpencil

Gezicht:
Maybeline Fit Me Foundation
Benefit Coralista Blush
Benefit Hoola Contourpowder
Essence Circus Circus Highlighter

Lippen:
Mac Brick Lipliner
Dior Favori Red Lipstick
Essence Golden Glitter Crystaliced

Voor de styling ben ik mijn kleerkast ingedoken en vond ik...

Kleedje: H&M - Schoenen: Jimmy Choo & Gucci - Handtas: Gucci - Oorringen: F21 - Haaraccessoires: H&M


2 opmerkingen

  1. Loooove the Gucci shoes ! Héél mooi gedaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben helemaal fan van de derde laatste foto waar ze op de trap zit.
    Ze ziet er ook prachtig uit. Heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!