Vibrant ColoursToen ik nog in de make up school zat, leerden we technieken om donkerdere huiden op te maken. Iedereen moest een model met donkere huid meenemen naar de les. Ik nam een vriendin, Fabiola - Fabby O La La voor de vrienden - mee. Dit beloofde een leuke avond te worden!!

We kregen te horen dat je bij zwarte modellen vooral moet highlighten. En dat felle kleuren erg flatteren op hun donkere huid. Ik ging aan de slag met Fabby! En dit was het resultaat. Dit is getrokken met een kleine camera, dus is de kwaliteit niet dezelfde als mijn andere foto's. Maar het is en blijft een knappe madam, dus kwaliteit foto's of niet, ze straalt... As always! :)


Felle kleuren, dat hoor ik graag, want ik ben BIG FAN van all bright colours in the world! :) De kleuren komen zo mooi uit op haar huid! Love this. De oogschaduw die ik gebruikte - goud, turkoois en zwart - komen uit één van mijn Sleek palletten, ik denk uit Sunset.


Ik had zoveel plezier met Fabby die avond. Ze ging afgelopen maand naar New York en kocht er flashy oogschaduw in een make up shop speciaal voor donkere huiden! Zalig toch! Ik wist niet eens dat dat bestond. Nu ja, in New York vind je alles natuurlijk! :) Tijd om eens een citytripje te plannen...


5 opmerkingen

 1. Mooi gedaan zeg! Felle kleuren vind ik het mooist op donkere huidjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kleur op haar ogen is héél mooi ! En mooie dame is het ook gewoon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan ! De oogschaduwkleur is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt mooi gedaan!
  Ik moet dat echt ook eens leren, make up aanbrengen. Das niet zo mijn sterkste kant :)

  Love, A.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!