Paris By Night

De eerste beursdag in Parijs sloten we af door eens lekker te gaan eten in mijn favoriete restaurant, Le Café Marly. Dit prachtige eetplekje is gelegen op het binnenplein van het Louvre net naast de Pyramide van Pei.

Je kan er zomer én winter buiten eten. Het verwarmde terras is gelegen in een zijarm van het Louvre, en dus overdekt, maar één zijkant is in de open lucht. Zodat je al het mooie van het Louvre en de pyramide kunt bekijken terwijl je een tartare de boeuf avec des haricots verts naar binnen werkt.

Ik kom hier niet alleen voor het prachtige uitzicht, maar ook voor het heerlijke eten en de knappe bediening - de garçons zijn ook om op te eten :)


Op terugweg naar het hotel, wandelen we altijd door Le Jardin des Tuilleries, maar het was al laat, en de tuinen waren gesloten, dus namen we de Foubourg Saint-Honoré. Ik kwam langs zoveel mooie winkels voorbij en kon mijn camera niet in bedwang houden...De nieuwe Mulberry collectie en een prachtige parfumzaak kruisten mijn pad.


Ook Jimmy Choo en MiuMiu waren present. I looooooooove the MiuMiu bag! Jammer van het prijskaartje ;)


John Galliano volgt de nieuwe trend: Circus! Die was ook present op de beurs, maar ik mocht jammer genoeg geen foto's nemen op de stand van Flamant :(


the icing on the cake was ZEKER de Hermès winkel, de etalages stralen pure luxe uit. Goud Goud Goud! Je werd er bijna verblind door de exclusieve goodies! De armbanden zijn prachtig! Ik zou er wel eentje op mijn wishlist zetten - dringend tijd om een update van mijn wishlist te doen, er zijn zoveel items bijgekomen:)

Ik bezocht de dag erna de nieuwe winkel van Hermès, waar ik massa's foto's mocht nemen van het interieur, maar meer daarover later deze week...


Paris... What is there not to love?


1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!