Bare Minerals Radiance Collection

Bij mijn laatste make up hunt, kwam ik een Bare Minerals gift setje tegen. Ik heb nog niets van BM in mijn make up stash dus was het het proberen waard.

Ik kreeg er ook nog eens 30% korting op - thanks Sephora - omdat dit blijkbaar een kersteditie was.


Voor de kit betaalde ik maar rond de 30 euro meer, echt niet veel als je ziet wat ik er allemaal voor kreeg.


Brightening Gold Mineral Veil

Bovenaan zitten twee potjes. In het ene zit een P-R-A-C-H-T-I-G-E highlight. Op de foto zie je maar half zo goed hoe mooi deze is in het licht! Er zit een soort goud-rose schijn in. Beautiful! En echt super gemakkelijk om aan te brengen. Dit wordt sowieso een favoriet voor me!

Rose Radiance

Het andere potje bevat een mineral blush. Deze heeft ook een mooie highlight. De kleur komt niet zo goed over op foto, maar heeft een rose ondertoon. Ideaal om blush en highlight te combineren met één enkel product. Maar dit product kan ook gebruikt worden als oogschaduw of in combinatie met een clear lipgloss. Very versatile dus...


Highshine Eyecolour Gold Medal

Deze oogschaduw is goed gepigmenteerd. Ik zou er wel de applicator niet voor gebruiken maar een gewone make up borstel. Het kleur doet me denken aan old gold pigment van MAC.Natural Lipgloss Rose

Oh wauw! Voor de geur alleen al zou ik deze dagelijks gebruiken. Hij ruikt naar caramel... mmm!
Ook hier is er een sterke pigmentatie. Love it!

En tot slot krijg je er nog een grote powderbrush bij!

Ik wist echt niet dat Bare Minerals zo'n leuke producten had. Vanaf nu komt dit ook op mijn lijstje van goodies that I love... Aanrader!


1 opmerking

  1. Amai leuk pakketje ! Bare Minerals heb ik nog nooit gebruikt. Ziet er alleszinds heel goed uit.

    ps : ik heb je pakketje goed ontvangen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!