I'm Such A Sucker For Packaging

Toen ik overlaatst in Rijsel was, hopte ik de H&M binnen. Doordat de solden nog niet begonnen waren in Frankrijk, was ik niet van plan om lang te blijven. Laat ik dit even uitleggen... ik ben geen fan van de solden - de drukte, de collectie overblijvers, ... - niet echt mijn ding. Alles hing al klaar want enkele dagen later zou de drukte toeslaan. Ik wilde rechtsomkeer maken, maar toen viel mijn oog op hun "beauty" afdeling... Hmmm... lets browse around :)


De verpakking deed me de das om... Nee, ik heb echt niet nog meer lipbalsems nodig en bodylotions puilen mijn kast ook uit... maar jah, zo'n mooie doosjes! It couldn't hurt, could it?

De Stroll around the city in a sweet smell of joy ruikt zo zalig! Naar gesuikerde vijgen, hmmm, delish! En die geur blijft echt lang op je huid zitten. Ik smeer me voor het slapen gaan volledig in en 's morgens - na al het heen en weer gerol in bed - ruikt mijn huid nog gesuikerd. Lovely!

Ook de lipbutter is geweldig. Blueberry Blues. En kijk eens naar dat doosje!


Ik kon niet kiezen... dus nam ik er twee van de vier mee naar huis. De Dreamy Vanilla Delight geeft me een nostalgisch gevoel. Ik kan het niet plaatsen maar het doet me denken aan mijn tienerjaren.

Ze staan beide op mijn nachtkastje en ik doe niet liever dan er aan ruiken... Aah!

Jammer dat ze in Kortrijk geen beauty department hebben van H&M, ik zou er wel meer spulletjes kopen. Nuja, misschien ook maar best, goodies genoeg op dit moment. Het wordt tijd dat ik ze allemaal eens opgebruik.

Kopen jullie ook soms producten die je eigenlijk niet nodig hebt alleen maar omdat je wordt verleid door de verpakking?

2 opmerkingen

  1. Cute zeg ! Ik doe dat ook veel te vaak, vallen voor de verpakking :d

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan je volledig begrijpen, bij mij doet de verpakking het hem ook soms :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!