Kiss and Make Up

Ik bestelde vorige week by Kiss & Make Up enkele Deborah Lippmann producten. In België zijn die op dit moment alleen maar in Brussel te krijgen, dus zocht ik een goede webshop.

En wat voor een webshop, visa alert!

Na al die blogs gelezen te hebben met de leuke reviews van Deborah Lippmann, kon ik de nagellak niet weerstaan. Maar wie is Deborah Lippmann?

Deze nagelstyliste én eigenaar van haar eigen nagellakcollectie, maakte haar naam door de grote sterren. Ze werkte onder andere samen met Lady GaGa, Sarah Jessica Parker, Gwen Stefani, Mariah Carey en Jennifer Lopez.  1. Shake Your Groove Thing
  2. Happy Birthday
  3. Smile Sarah
  4. The Stripper (lavender nail lacquer remover)

Shake Your Groove Thing is echt glamour! Je kan het gebruiken als een gewone nagellak of als topcoat. Ik deed er twee laagjes op om dit resultaat te bekomen. Je doet er best nog een gewone topcoat over om de glitters op hun plaats te houden. Het enige nadeel van dit flesje was... ik kreeg het niet open. Door de luchtdruk (want dit komt uit New York) op het vliegtuig was dit vacuum getrokken. Met behulp van een knijptang - a girl needs to have her tools - kreeg ik het wel open! Oeff! :)


Happy Birthday, dit is zeker mijn favoriet! Het is dan ook één van de bestsellers van Deborah Lippmann. Ook hier kan deze gebruikt worden als topcoat of op nog niet gelakte nagels. Ik denk dat dit erg mooi zal zijn met een flashy fuchsia of neon geel als basecoat! Ik zal dit dringend uitproberen!

 
Smile Sarah is ontworpen in samenwerking met - hoe kan het ook anders - Sarah Jessica Parker. Die moest ik gewoon hebben, SATC-fan dat ik ben. Dit is echt wel mijn mooiste nude-kleurtje dat ik heb (en ik heb er genoeg!) met een zacht roze ondertoon. Love this!

De disolvant moet ik nog uittesten, maar zoals het flesje zegt, ruikt die naar lavendel. Eindelijk eens een aangename geur voor een nagellak remover :) 

Samengevat, voor elke liefhebber van kleurtjes op de nagels, is deze webshop een grote aanrader! Ik heb er nog enkele op het oog van DL... Maar eerst moet ik nog een leuk DIY-ideetje hebben om mijn nagellakjes op te bergen. Ze kunnen niet meer in mijn kast... Als jullie een ideetje hebben, laat het maar weten! Ik ben de YouTube DIY Nailpolish Rack video's bijna uitgekeken en vind nog steeds niets naar mijn gedacht! :)

Kochten jullie al Deborah Lippmann Polish? In welke kleurtjes?


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!