Circus Circus

Ik kocht vorige maand enkele producten van de Circus Circus Limited Edition van Essence. Na enkele weken gebruik ben ik toch wel erg tevreden van de golden highlighter.


Ik gebruik de higlighter nu dagelijks en kreeg regelmatig complimenten dat mijn huid er zo stralend uitziet. Ik denk dat dit vooral aan dit product te danken is! Thank you Essence! :)Als je er nog eentje ziet liggen in het Kruidvat, halen die handel! Ik ben er meteen nog één gaan bijhalen zodat ik niet zonder val! Hou er rekening mee, het is een limited edition, dus eenmaal deze uit de rekken zijn, is dit voorgoed...

Deze middag ga ik shoppen in Rijsel en eens kijken wat de Sephora voor mij in petto heeft :) Shoplogje volgt natuurlijk.

Ik heb voor dit nieuwe jaar zoveel leuke ideetjes voor mijn blog. Nu nog de tijd vinden om dit allemaal uit te proberen en er foto's van te nemen! You'll see more soon!


3 opmerkingen

  1. Ziet er goed uit ! Ik heb van die collectie alleen een nagellakje gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb hem ook en ben er even tevreden van! De warme ondertoon die hij heeft vind je niet veel bij highlighters en voor z'n prijs is het een ware vondst :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!