My amazing friend

Maandag ging ik shoppen in Rijsel. Last minute besloot één van mijn beste vriendinnen Jemke - die ik leerde kennen in de make up cursus - mee te gaan. Ik was natuurlijk dolenthousiast! De bedoeling van mijn trip, was om de Sephora te plunderen en met nog een make up lover als Jemke, kon dit niet meer stuk!

Maar wie is Jemke?


Voor mij is zij een ultimate fashion queen! Ze is altijd hip en durft met veel kleur de deur uit gaan! Love it! :) Mama van twee cuties, Esmée en Ties. Eén van de liefste vriendinnen die ik heb, nu weet je het Jemke :)

Hoe dan ook we gingen shoppen... In Frankrijk beginnen de solden twee weken later dan in België, maar dat gaf niet, we gingen tenslotte niet om kleren.

Op La Grand Place was onze eerste stop: Sephora!


Needless to say that we enjoyed ourselves... Ik kocht echt leuke goodies van Urban Decay - shoplog volgt binnenkort - en Jemke kocht the Naked Palette... Deze had ze nog niet!

Toen we ons budget al verpeeld hadden in Sephora, besloten we maar gewoon wat rond te snuffelen in warenhuizen zoals Gallery Lafayette en Printemps.


Ik zag er deze mega leuke Michael Kors... maar er hing een blauw briefje aan, dus die ging sowieso in afprijzing komen. Ik had het er niet voor over om nu nog de volle pot te betalen, dus liet ik hem staan...


Deze goldien Speedy bag van MK was anders ook wel mijn ding... maar neen, Sephora deed me de das om :) Niet dat ik het erg vind...


Jemke was grote fan van de snakeprint van MK, niet in solden... Dus waarschijnlijk nieuw of in de blijvende collectie.

Hoe dan ook, we hielden het bij onze make up goodies maar hadden een zalige voormiddag in Rijsel. We doen dit zeker opnieuw, als Jemke eens niet vroeg door hoeft te gaan om haar kindjes van school op te halen!


What can I say... she's a friend to love!


4 opmerkingen

 1. Oh zo lief :-). Rijsel is ook een van mijn favo plaatsen om te shoppen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooooh soooo sweet! we gaan dat zeker nog vaak doen, je bent een vriendinnetje voor het leven! you are so sweet! i love you!
  xxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rijsel is make-up heaven en het het UD Naked palette is dé max!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. toevallig deze nog es gelezen :-))) Doet me hartje weer es deugd en hoop dat ik (ondanks je niet meer zo vaak zie) toch nog evenveel beteken voor je xx

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!