Paul & Joe HandbagSophie Albou (1967) is de oprichtster van Paul & Joe. Ze studeerde in het Institut Français de la Mode voor ze aan de slag ging bij Azzedine Alaia in 1983. In 1990 starte ze de menswear clothing line van Paul & Joe en snel daarna volgde de womenswear. Haar eerste fashionshow was in New York in 1996.

Sophie werkte in 2011 ook samen met American Apparel's Urban Outfitters waar ze een casual female collection ontwierp, Rendez-Vous.

Vorige week kocht ik een handtas van Paul&Joe. Ik kon ze niet weerstaan! Ze doet me van model denken aan mijn Classic Q Lil Ukita van Marc by Marc Jacobs, die ik zoveel meeheb. Dus zal ik deze ook heel vaak gebruiken!


Details details... Dat doet het hem echt voor me. De verschillende riempjes en de hoornsteentjes maken deze tas af. Can't wait to wear it! :)

3 opmerkingen

 1. Erg mooie tas ! Ik kan echt geen geld uitgeven aan een handtas, erg hé :) Daar moet dringend verandering in komen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Serieus? Breng er maar snel verandering in! Er zijn zoveel mooie examplaren.

   Op mijn wishlist staat een Chanel Bag, maar dat is niet voor de nabije toekomst :)

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!