Glossy Eyes

Als ik glossy eyes spot in een magazine of op televisie ben ik zo jaloers. Ik vind dit zo'n mooie look! Het is een feit, je kan dit bekomen door een laagje lipgloss op je oogleden aan te brengen, maar na een uurtje hangt de gloss op je hele gezicht, behalve op je oogleden... Ideaal voor een fotoshoot, niet zo voor in real life!

Dus was ik al even op zoek naar een goede oogschaduw, die hetzelfde glossy effect geeft, zonder de plakkerige boel op je ogen. Mijn zoektocht gaat al enkele jaren door maar nog geen product kon aan mijn eisen voldoen... Tot vorige week... Eureka! Heb ik het echt gevonden??

De 1 couleur van Dior in 616 - Golden Spotlight - en de 006 - Crystal White - kunnen me wel overtuigen.


Het glossy effect is echt wat ik zocht. Net of je kopje onderging en alleen je oogleden nat - en dus glossy - zijn. Eindelijk, I've got it!

Met welke oogschaduw creëren jullie glossy eyes?4 opmerkingen

  1. Ik begrijp volledig wat je bedoelt, das idd pretty zo'n zwembad make up look :d ! Mooie kleuren, ik kijk al uit naar look mss ;-) ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel een heel erg leuke tip. Ik vind dergelijke look altijd zo mooi, maar inderdaad, goed voor een fotoshoot en daar stopt het dan ook. Ik kijk al uit naar een look die je hier mee zal maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga morgen aan de slag met de glossy eyes! Binnenkort een EOTD online! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!