Be-Angeled

Het is zover! De nieuwe collectie van Be-Angeled is geleverd! Yay!

Ik kreeg vandaag een grote witte doos van Meneer de Facteur en ik wist het gewoon... Cuteness all over! Ik denk dat Meneer de Facteur niet begreep waarom ik zo aan het glimlachen was... 't Was niet voor zijn schone tanden hoor! :)

Devi-Shri, de eigenares en creative manager van Be-Angeled is dochter van een antiquair(e) en een fotograaf. Ze nam veel van haar jeugdjaren als inspiratie voor haar private-shop. Ja, je hoort het goed, voor degene waar Be-Angeled nog onbekend in de oren klinkt (zijn er nog?), Miss Angel - aka Devi-Shri - opende enkele jaren geleden een private shop in Gent.

Ze richtte ook een eigen juwelenlijn op en een lederen handtassenlijn. Sinds vorig seizoen zijn wij the lucky ones die het merk Be-Angeled in Kortrijk voor hun rekening mogen nemen.

Ik ben zot op strikjes en rose - in case you didn't noticed :) - en dat is wat de Be-Angeled ademt.

Hooray, sinds vandaag hebben we de SS2012 in de winkel liggen! Nog geen idee wat je wil vragen aan je lover voor Valentijn? Misschien vinden jullie hier wel je gading!


Haar nieuwste juwelencollectie is geïnspireerd op Alice in Wonderland. De kleurtjes zijn zeemzoet! In de Alice collectie vind je ook Bambi. I looooove Bambi! Maar dat maakte ik al duidelijk bij mijn Kerstgeschenkenblog denk ik :p


Zoals ik al zei, zeemzoete kleurtjes, ze doen me denken op ice cream cones. En als kers op de taart, zitten de juwelen verpakt is ongelooflijk mooie doosjes. As you al know, I'm a sucker for packaging! 
Devi-Shri maakt alle juwelen zelf, wat een commitment to the job. We weten immers allemaal dat hard werken loont, en dat doet het ook in deze prachtige collectie!


En om het verhaal helemaal af te maken nog een foto van de handtassenlijn. Het leder voelt superzacht aan en elke tas is afgewerkt met een mooie sluiting. Je kunt de handtassen niet alleen cross body dragen maar ook onder je arm. De lengte van the strap kan je aanpassen met één kleine beweging! Devi, je denkt toch aan alles!

Wat vinden jullie van haar nieuwe collectie? Lovely, no?


7 opmerkingen

 1. Waw Sofie! Ik ben sprakeloos en heb blozende kaakjes!! Super super super bedankt!! Veel liefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met veel plezier! Ik kijk er naar uit om je collectie te dragen en te verkopen!

   Liefs

   Verwijderen
 2. Prachtig! Om bij weg te dromen! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh pretty ! Het handtasje in de vorm van een hartje is cute !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De handtassen zijn echt to die for !

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!