Glamour To Go

Too faced heeft me in zijn macht. Wat wil je, ze kunnen alles in prachtige doosjes verpakken. Je wil de producten bijna niet gebruiken omdat ze zo mooi zijn. Maar daar ben ik van af gestapt, te mooi om te gebruiken. Ik gebruik al mijn make up, want de houdbaarheidsdatum mag immers niet verstrijken...Als ik make up aankoop en foto's neem voor mijn blog, werp ik de kartonnen doosjes erna de prullenmand in, behalve bij deze dan toch... Ik krijg het niet over mijn hart :) You can see why, can you?


The glamour to go palletjes van Too Faced zijn de grootte van twee luciferdoosjes. Perfect for travelling! Of voor in de handtas. Dit is mijn tweede editie van Glamour to go en ik ben er even verliefd op als op mijn eerste pallet.Door het slechte weer buiten (I'm talking to you, Mr. Winter) zijn de swatches niet van de beste kwaliteit door de lichtinval. Ik kan 6 van de 8 oogschaduwen met de kwaliteit van Urban Decay vergelijken. Goede pigmentatie, gemakkelijk aan te brengen en weinig fall out. De twee lichtere kleuren daarentegen zijn maar zo zo... Ik ben er eigenlijk een beetje in teleurgesteld.

De blush, bronzer en lipgloss zijn dan wel terug van erg goede kwaliteit!

Hebben jullie ervaring met The Glamour To Go palletjes van Too Faced?


2 opmerkingen

  1. Oooh pretty !! Ik heb nog niets van Too Faced liggen, daar moet ik precies es wat verandering in brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er nog nooit van gehoord, oeps! Ik ken alleen hun natural eye palettes maar voorlopig kon ik de verleiding weerstaan :D Wel een supermooi palette!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!