My New Love For Lipstick

Mijn Twitter en Facebook volgers waren al op de hoogte van mijn late Christmas present dat ik met een geschenkencheque gekocht heb. Mijn liefste daddy weet hoeveel ik van make up goodies hou, maar kan zelf niet kiezen wat ik wil of nog niet heb. Een geschenkencheque bij de betere parfumerie is dan natuurlijk een ideaal cadeau!

En zo ging ik twee weken geleden Vancora (de parfumerie) gaan leeg plunderen :) Ik kocht er verschillende YSL producten - waaronder de Lipstain van mijn post vorige week.

Tussen YSL en mij is het dik aan. Ik was de laatste jaren niet erg meer te vinden voor hun make up, maar de liefde is terug gegroeid en Oh My, wat ben ik gelukkig!


First love: Rouge Volupté Sheer Silky Sensual lipstick n°9


Could you resist? Ik niet! De lipstick heeft een superzachte feel op je lippen en laat een zachte hot pink gloed achter. Buiten dat ruikt hij nog eens overheerlijk. En als dat dan nog niet genoeg zou zijn... Have you seen the packaging?? :)


 Second love: Rouge Volupté Perle lipstick n°114

What can I say? Deze is meer geschikt voor dit seizoen dan de eerste. Hoewel ik deze lipstick ook in de zomer zal dragen. Dezelfde zijdezachte feel op je lippen en hij blijft lang zitten. No need to touch up every hour. De verpakking heeft zo'n luxueuze uitstraling. Ik zou die gewoon uithalen om mijn ogen de kost te geven. Voor ik het vergeet, beide lipsticks bevatten een SPF 15. Sunshine here I come!

Je betaalt inderdaad wat meer voor zo'n mooie lipstick (€29,90). Zowel het merk als de huls zijn niet van de goedkoopste. Maar de kwaliteit die je ervoor in plaats krijgt, is hemels.

Later deze week en volgende week komen er nog posts met YSL goodies die ik toen aanschafte.

Hebben jullie deze Rouge Volupté als eens uitgetest?


9 opmerkingen

 1. Mooi mooi ! YSL straalt pure luxe uit ! Heb enkel de touche éclat van het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kocht ik ook met de geschenkencheque, maar heb die nog niet uitgetest! Ben je er tevreden van? Ik hoorde via verschillende bronnen dat het een fantastisch product is.

   Verwijderen
 2. Die verpakking alleen al, super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ysl is een van mijn favorietjes.
  Leuke kleur, benieuwd om meer te zien.

  Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog iets moois van YSL op mijn blog! Later deze week.. :)

   Verwijderen
 4. Ik vind beide kleuren erg mooi en de verpakking is inderdaad prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind beide kleuren erg mooi! En ja, YSL is echt pure luxe!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!