Juicy At Home

Als ik 's avonds thuiskom en een avondje indoors blijf. Dan draag ik graag comfortabele kledij. Ik spring dan in een leuke training en installeer me met mijn laptop, Ipad, boekskes, ... in de zetel of op mijn bed. Het is al even geleden dat ik mezelf een leuke training kocht. Ik heb er enkele van de H&M, die zitten super, maar na het vele dragen ervan zijn die aan vervanging toe.


Aaaaah! Op aanraden van mijn nichtje Charly kocht ik het gele exemplaar! Wat ben ik hier blij mee. Hij zit superbe en is zoooo zacht, me like! Als ik nu de post ga uithalen moet ik me niet naar binnen haasten zodat niemand me gezien heeft in mijn training. Deze mag echt wel gezien worden - vind ik toch :)

Toen ik dan toch in de winkel was, vond ik nog dit leuke los hangende topje voor deze zomer...


Let springtime begin please!

6 opmerkingen

 1. Mag ik zo nieuwsgierig zijn om te vragen waar "de winkel" is? Ben ook 'n Juicy-fan! Geniet van je leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht de training in Dolls. Ze hebben meerdere kleuren, maar ik flashte op de gele :)

   Verwijderen
 2. Wow wat een knalkleur ! :) Hij ziet er erg comfortabel uit en het topje vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!