How to become an It Girl in 10 steps

Na het bekijken van de reportage van Panorama (Canvas) over It Girls kwam ik op het idee er een artikeltje over te schrijven. Hoe kun jij de It Girl in jouw stad worden in 10 stappen :) Ik zette er wat foto's van mezelf bij, niet dat ik me de IT girl van Kortrijk waan, absoluut niet, maar ik kan het toch maar proberen hé :)


#1 Believe in yourself

Heb zelfvertrouwen, okok... het moet er nu ook niet van overlopen, want dan word je een beetje verwaand en dat is nou niet de bedoeling! :)
#2 Be fashionable

Zorg dat je de nieuwe trends bijhoudt van de it-items en als je je het echte stuk niet kan veroorloven, ga dan voor een geïnspireerd model (maar geen exacte kopie!!)


#3 Smile a lot


Of je nu voor de It Girl look gaat of niet, lachen doet wonderen. Je kan er meer mee bereiken en je krijgt er minder rimpels van, bonus!#4 Have a bunch of friends


Hoe groter je vriendenkring, hoe groter je doelpubliek! :) Maar veel vrienden hebben is gewoon ook leuk!


#5 Go to social events

It's all about networking in this century! Facebook, Twitter, ... plaatsen genoeg om te ontdekken wanneer wat doorgaat en wie er allemaal aanwezig zal zijn.


#6 Be bold and unique


Dat is geen moeilijke voor mij... Met mijn passie voor extreme make up looks ben ik bold genoeg en uniek... waarschijnlijk ook. Hoewel ik zo de deur niet uitga, krijgt de blogwereld het alvast te zien :)


#7 Be nice and do not gossip

Dat is inderdaad niet altijd gemakkelijk... Een sappige roddel kan iedereen wel eens smaken. Maar als je zelf geen roddels verspreidt, zal er weinig over jou worden geroddeld. Het mes snijdt immers altijd aan twee kanten.


#8 Do well in what you do

Is het nu je job, je hobby, je passie... blink hier in uit. Het doet je stralen en anderen inspireren.


#9 Make your own trends

Wees geen fashionaddict - ik wil mezelf niet tegenspreken op regel #2 - maar volg niet alle trends slaafs op. Creëer je eigen trends en laat je persoonlijkheid erin naar voor komen.


#10 Look at your best at every moment

We all know the story... je moet alleen even de post uithalen en daarvoor doe je toch geen make up aan?! Beware of your surrounding all the time! Het moet dan net lukken dat "die ene" je gespot heeft in je sweats and no make up face! :)


Nu zijn jullie er klaar voor om de volgende It Girl in town te worden! :) Go for it.


7 opmerkingen

 1. Leuk artikel ! Ik ben zo hip niet :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lachen doet inderdaad heel veel! Wist je een van de aantrekkelijkste dingen aan een vrouw, volgens de man, een schaterlach is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, leuke en mooie foto's!!
  En je broek in de eerste foto, supermooie kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!