Skincare Routine

Goed voor je huid zorgen is een echte must. We willen er allemaal jong blijven uitzien en die frisse gloed present houden op ons gezicht. Sinds kort herontdekte ik mijn skinproducts van Shiseido.

Toen ik enige tijd geleden stage liep in Zuid-Frankrijk (deel van mijn opleiding Hotelmanagement) mocht ik 1/3 van mijn stage doorbrengen in het Spa-oord van Shiseido dat door het hotel werd uitgebaat. Yay! Als dat geen leuke stage is :)

Ik zat er voornamelijk aan de receptie en deed administratiewerk. Ik had immers niet de Qi opleiding van Shiseido gevolgd (die 1 jaar duurt) voor je je een echte Shiseido Spa Specialiste kan noemen.

Het leuke aan de stage bij hen was, dat ik steeds als proefkonijn werd ingeroepen. Ik kreeg dagelijks behandelingen, massages, scrubs, ... waarin de specialisten nieuwe technieken of producten moesten uitproberen. Dat waren pas leuke werkdagen! Op de koop toe - de meisjes in de spa waren zo lief - verjaarde ik gedurende mijn stage. Ik kreeg een Shiseido pakket met méér dan 25 producten! Tot op vandaag zijn er nog producten die ik gebruik - weliswaar opnieuw aangekocht wegens opgebruikt!

Ze wisten me te overtuigen van het skincare gamma dat Shiseido aanbiedt.


Ik ga nog steeds voor het gamma Pureness. Deze lijn is voor vrouwen met een jonge huid - ik aanschouw mijn huid nog steeds als jong, jaja!

  1. Foaming Cleansing Fluid: de perfecte make up remover voor je gezicht. Voor ik aan de slag ga met deze mousse, verwijder ik mijn oogmake up met Sephora's waterproof eye make up remover. De mousse zorgt voor een zalig effect, je huid voelt super zuiver en zacht aan na het afspoelen.
  2. Pore Purifying Warming Scrub: deze gommage pas ik éénmaal per week toe, wanneer ik een lang, warm bad neem. Het is inderdaad zo dat de scrub lichtjes warm aanvoelt eens je de draaiende bewegingen stopt. Devine!
  3. Matifying Moisturizer Oil-Free: ik gebruik dit 's avonds nadat ik Bioderma over mijn gezicht aanbracht. 
  4. Moisturizing gel-cream: dit is mijn nieuwe dagcrème. Ik gebruikte lang de Skin-Ergetic van Biotherm, maar nu ik het gamma Pureness terug herontdek, is dit de gepaste dagcrème.
Het is zo leuk om in je eigen beautykast te kunnen shoppen. Deze producten stonden terug enkele maanden opgeborgen en ik heb ze net herontdekt! Eén van mijn nieuwe voornemens dit jaar is, om producten meer op te gebruiken en dan pas terug nieuwe bijhalen. Een echte uitdaging voor een beautyblogger als je het mij vraagt. Ik wil immers steeds de nieuwe producten uittesten.

Maar nu ga ik ervoor, Shiseido is niet voor niets een gevestigde waarde op de beautymarkt! Voor mij zijn de producten een dikke 9/10 waard!

Hebben jullie al iets uit het Shiseido Skincare gamma geprobeerd?


3 opmerkingen

  1. Schoon cadeau ! En natuurlijk mag je je huid nog onder 'jong' klasseren, dat doe ik ook en dat voor de komende 15 jaar op zijn minst. Forever 21 e :p haha ! De producten lijken me super, heb er zelf al eens een paar getest en ik was altijd heel enthousiast.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb van Shiseido enkel wat makeup geprobeerd. Erg fijne producten ! En wat klinkt dat als een droomstage ! You lucky girl :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!