Take That Mister Winter!

Ik ben de winter zo moe... in case you didn't noticed :) En kijk zo uit naar warme zonnestralen op mijn gezicht. Het zal ook een leuke transformatie worden in mijn kleerkast. Weg met de doffe, donkere kleuren, welcome to candy-lollipop-colours!

Nu ik er nog niet kan bijlopen als een aardbei-pistache-ijsje in mijn outfit, vindt de lente al plaats op mijn nagels. C'mon sunshine!


Dit is mijn eerste Revlon nagellak en ik ben onder de indruk van de kwaliteit. Twee laagjes is echt heel erg dekkend en dat voor zo'n licht kleurtje. Wat ik wel lastig vind, is het borsteltje... De haartjes staan wijd verspreid en daardoor is proper lakken en grote uitdaging. Maar buiten dat krijgt Revlon Minted een 8/10!


Ik nam ook de Pink Nude mee, maar daar volgen later swatches van. Ik weet jullie dan ook te vertellen over de langdurigheid van deze nagellak en of hij al dan niet chipt. Fingers crossed!!

3 opmerkingen

  1. Zo'n vrolijk kleurtje ! Ik ben volledig into de pastel trend en een jeans ofz in die mint kleur zou perfect passen in mijn kleerkast !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!