The Naked 2 Has Arrived!

Wat was ik blij als ik de blogpost van TheBeautyGem las vorige week. Ze had namelijk een webshop gevonden uit the UK die merken zoals Too Faced, Urban Decay, ... verkocht en die tijdelijk worldwide free shipping toepaste. I decided to take a look... Ik woon vlakbij Rijsel, dus Sephora met al zijn merken liggen voor mij niet zover uit mijn bereik, maar The Naked 2 was nog steeds niet binnen.

Op The Naked (original) heb ik maanden moeten wachten. Steeds als ik in Rijsel was, was het uitverkocht. Ik zag het nog beschikbaar staan op Beautybay.com mijn winkelmandje was vlug gevuld!

Vorige vrijdag kwam de verlossing, The Naked 2 in a big box! Aah, het gevoel dat ik dan heb, om de doos open te doen en - THA-DA! - mijn aankoop te bewonderen in onbeschrijfelijk! Het voelt zoals Kerst en Sinterklaas op hetzelfde moment. If you know what I mean...


Bij het pallet krijg je een kleine lipgloss, called Naked - what a coincidence. Het pallet heeft een compleet andere verpakking en is een stuk zwaarder. De metalen doos zorgt wel voor een betere bescherming van je oogschaduw.


Ik legde mijn Naked (original) en the Naked 2 naast elkaar om de kleuren te bekijken. En dit is het resultaat...


Op het eerste zicht weinig verschil zou je denken, maar als je twee keer kijkt, zie je wel dat er maar één kleur gelijk is en dat is Half Baked. De kleuren in the Naked 2 zijn iets koeler getint en dus ideaal voor koelere skintones.

Swatches komen binnenkort online, ik vond er vandaag de tijd niet voor. Hoe dan ook, of je nu fan bent van Urban Decay of Too Faced, rep jezelf naar BeautyBay.com want volgens mij is the worldwide free shipping nog steeds aan de gang!


6 opmerkingen

 1. Ooh, deze moet ik zeker hebben! Ik zag hem gisteren al op sephora.fr (zelfde prijs, maar wel verzendkosten van 10 euro). Bedankt voor de winkeltip, deze kende ik nog niet. Ik zie ook al een gigantisch aanbod aan lakjes. Dit komt zo niet goed tussen mij en mijn Visa. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken dat gevoel... Make up shopping is zoooooo gevaarlijk voor Mr. Visa! :p

   Verwijderen
 2. Oh, ik wil hem ook zo graag!
  Ik was nog aan het twijfelen tussen 1 en 2, maar denk toch dat ik voor 2 zou gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!