Lancôme Golden Hat Collection

Nu het toch maar blijft doorwinteren, ben ik nog niet klaar voor frisse kleurtjes op mijn nagels. Ik kocht deze Lancôme Golden Hat Collection Vernis Longue Tenue in n°23 (amai, dat is een hele boterham).

Het is een gifzwarte kleur met koperen partikeltjes in. Instant feestje op je nagels!


Op de foto zie je dag vier met deze nagellak. Wetende dat ik in een geschenkenzaak werk en dus verschillende cadeautjes per dag maak, vind ik dat de nagellak er nog (bijna) perfect uitziet!

Dit is mijn eerste lakje van Lancôme maar er komen er zeker nog in mijn collectie. Ik ben erg tevreden van de kwaliteit.

Hebben jullie al een nagellak van Lancôme uitgetest? Welke kleur raden jullie nog aan?

3 opmerkingen

 1. Mooi, echt een winters kleurtje. Ik heb geen Lancôme aanraders, al zie ik er wel altijd een mooi rood lakje staan. Het heeft een naam à la " Rue St Honoré " ofzoiets. Kan er ook volledig naast zitten hoor :d

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga dat eens gaan checken :) Wie weet krijgt het een plaatsje in mijn stash! :) Dank je voor de tip!

   Verwijderen
 2. Ik heb helemaal geen ervaring met nagellak Lancôme, maar ik moet wel meegeven dat dit ik dit kleur héél mooi vind!!
  Die kleine toets maakt het echt wel helemaal af :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!