Chanel Graphite

In Parijs liet ik me verleiden door de Chanel Graphite nagellak. Ik kocht in december de Peridot van dezelfde collectie (dit moet ik dringend voor jullie swatchen want de kleur is onbeschrijfelijk!) en vond Graphite toen maar niks. Ik neem mijn woorden terug, want Graphite is fantastisch :)


Het heeft een goud-brons kleurtje, maar als je goed kijkt, zit er ook een zilverpigment in. In één woord... A-M-A-Z-I-N-G (jaja Astird Bryan!). Up to the test, shall we?


Eens je het op je nagels aanbrengt, geeft het een groen-gouden schijn en is er nog weinig van het brons te zien! Het doet me denken aan natte zandkorrels op het strand. If you know what I mean...

En buiten het feit dat de kleur prachtig is, blijft hij 7 dagen zitten zonder chippen. Bonus! Feit, ik breng altijd een basecoat van Essie aan (Beam Up Basecoat) en de Topcoat van Essie (Rapid Dry Toapcoat) maar toch, OPI blijft maar 5 dagen goed zitten in combo met Essie.

Ik bracht 2 laagjes aan, hoewel dat zelfs niet nodig is - de nagellak is onmiddellijk opaque - maar voor langdurige houdbaarheid kan dit wel een verschil uitmaken.

Wat vinden jullie van de kleur?1 opmerking

  1. Ziet er heel mooi uit! :) Ben alleszins onder de indruk dat hij 7 dagen blijft zitten, Chanel staat daar nu niet bepaald voor bekend. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!