Sleek Caribbean Curaçao

Ik ben sinds jaren grote fan van Sleek palletjes. Ik denk dat het de zusjes Pixiwoo waren die me wisten te overtuigen om mijn eerste Sleek pallet te kopen. Sindsdien gebruik ik hun oogschaduw op wekelijkse basis.

Op Boozyshop zag ik een - voor mij toch - nieuw palletje van Sleek dat nog niet in mijn bezit was. Voor die prijs (nog geen acht Euro) stak ik het meteen in mijn winkelwagentje :) Vandaag zat het in mijn brievenbus! Yay!


Het is voor het eerst dat Sleek hun oogschaduw een naam geeft. Ik vind make up namen altijd zo leuk, vooral als ze iets grappig hebben. Zoals deze, ze zijn genoemd naar tropische cocktail namen! Me like!


Het pallet heeft een goede variatie aan brights en hebben allemaal een matte finish. Als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief voor MAC oogschaduw, kan ik deze Sleek palletten zeker aanraden. Ze hebben een goede pigmentatie en een breed gamma aan kleuren.

Ik kocht ook een hot pink blush, namelijk Flamingo. Ik las de afgelopen weken veel goede reviews, so I decided to give it a go.


Het weer wordt geleidelijk aan beter in België. So when the first spring days arrive, these babies will be on my face! Ik post er zeker foto's van op mijn blog.

Wat denken jullie van dit nieuwe pallet?

3 opmerkingen

 1. Moooi ! Kijk al uit naar looks ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. écht zalig vrolijke kleurtjes :-D !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sleek is zo goed he! Ik heb de Sunset pallet, ook een supermooi paletje vind ik. Daarnaast heb ik ook de Coral Blush.
  Boozyshop is een leuke site, die kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!