Diamonds Are A Girls Best Friend

I've got myself a new ring! Tjah, de titel van deze post zegt het allemaal, vrouwen zijn nu eenmaal gek op juwelen! Sinds kort vond ik een nieuw juwelenmerk voor de winkel, Sjewels.

Dit Belgische merk werkt met sterling zilver of roségoud over sterling zilver én uitsluitend met Swarovski kristallen. Vandaar de bling bling in deze ring :)


Isn't it just not to die for? Ik ben er echt weg van en kan er naar blijven staren... Sjewels haalt hun inspiratie uit de grote merken zoals Piaget, Chopard, Chanel,... maar maakt geen exacte kopie! Thank God! Ik heb liever een geïnspireerd stuk dan een fake.


Er staan nog meerdere stuks op mijn wishlist... Maar eerst zal ik daar iemand warm voor moeten maken, denk ik :) Wat ik het leukste vind aan deze collectie zijn de klassiekers. Ik hou wel van een zotte faux-bijoux, don't get me wrong, maar grijp voor dagelijkse outfits toch steeds naar the classics. Die passen immers bij alles en zijn nooit out-of-style.

Heb je nog geen idee wat je voor Valentijn wenst? Misschien zijn deze juwelen wel iets voor jou!
2 opmerkingen

  1. Super mooi ! I love me some bling bling too ! Ik kreeg twee jaar geleden een ring van mijn vriend en daar moet ik het nog altijd mee doen, haha :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pretty ! Ik ben ook altijd wel te vinden voor wat bling :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!