Electro POP!

Nagellakjes... ik ben er aan verslaafd. Voor de trouwe lezers is dit niets nieuws natuurlijk :) Ik was op de hoogte van de nieuwe Electropop collectie van China Glaze en had er meteen enkele favorieten in gespot. Op Boozyshop hebben ze de volledige collectie aan een mooie prijs. Ik bekeek een Belgische webshop en daar zijn de lakjes 3 euro duurder!!


Dance Baby - Kinetic Candy - Aquadelic - Techno


Helloooooooooooow Summer! Ik ben zo blij met deze lakjes! Ik deed er twee laagjes op en kreeg een prachtige dekking. Erg goed voor de lichte kleurtjes. Hun formule is volgens mij aangepast, want ik kocht vorig jaar een pastelgeel tintje en de dekking was pas ok na 3 laagjes.

Kochten jullie al iets van de Electropop Collectie van China Glaze?

2 opmerkingen

  1. Oeh, die zijn mooi ! Ik hou wel van die felle, vrolijke kleuren :) De glitter is trouwens ook prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ze spreken me allemaal aan en die glitter vind ik er super uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!