Dior Glossy Eyes

Toen ik vorige week mijn nieuwe oogschaduw van Dior reviewde, kreeg ik verschillende requests naar een Glossy Eye look. Ik ging aan de slag met verschillende Dior producten en dit is het resultaat.Hoewel ik het ik-ben-net-kopje-onder-gegaan-en-mijn-ogen-zijn-nu-helemaal-glossy-gevoel niet echt op camera kon vaststellen, zo ziet het er wel uit in real life. En wat gebruikte ik nu voor deze look...


 1. 5 Couleurs Designer Dior: Gold Edition Five Golds 001 (limited edition 2010)
 2. 1 Couleur Dior: Crystal White 006
 3. Jane Irdedale oogschaduw: Ivory
 4. Diorshow Extase: Black
 5. Eyepen H&M: Black Glitter
 6. Shiseido Shimmering Cream Eye: Mist

Dit pallet kocht ik vorig najaar. Het is een limited edition en de kleuren zijn erg goed voor verschilldende looks. Ik gebruikte het zilver en de zwarte (met glitter) oogschaduw in deze look om de arcadeboog meer aan te zetten en zo een beter 3D effect te bekomen.


Mijn nieuwe aanwinst! De oogschaduw van Dior is zo fluweelzacht en geeft een prachtige pigmentatie. Ideaal om met weinig moeite perfect te blenden. Deze kleur verspreide ik over mijn volledige ooglid.


Deze Cream Colour Base van Shiseido is de perfecte basis voor de oogschaduw. Het zorgt voor minder fall out en geeft een betere pigmentatie. Ik heb deze al jaren en gebruik dit in de zomer soms zonder oogschaduw on top.


Deze Diorshow Extase mascara is al jaren een favoriet. Ik schakelde enkele maanden geleden over op de Maybelline Falsies maar ben terug bij af. Wat deze mascara met mijn wimpers doet, steekt met kop en schouders uit boven de Maybelline. Natuurlijk hangt er wel een duurder prijskaartje aan...

De Eyepen van H&M kocht ik vorige jaar rond Kerst. Ik weet niet of deze nog beschikbaar is, maar voor zijn prijs, werkt hij goed.

Wat vinden jullie van de glossy eyes? Partylook approved or not?


2 opmerkingen

 1. Prachtig! Ik hou van glitter en zilveren oogschaduw. Heel mooie oogschaduwen van Dior, wel een beetje prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty ! Ik hou zo van die ' I just got out of the pool' - look.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!