OPI Gone Gonzo

Overlaatst toen ik in Parijs was, kocht ik enkele OPI lakjes met een grote korting. Ik beloofde jullie swatches te maken en zo ben ik hier met lakje nummer één: Gone Gonzo van de Muppet Collection.


Oeh yeah! Instant party nails! Wat ben ik gek op dit lakje. De nagellak bestaat uit fijne turkooise en hexagonaale zilveren glitters. Je kunt deze perfect gebruiken als topcoat maar met twee coats zijn je volledige nagels bedekt en kun je lekker Gone Gonzo gaan! :)

Ik hou van glitterpolishes. Alleen het zaakje van je nagels krijgen is verschrikkelijk. Nuja, wie mooi wil zijn, moet lijden zeker? :)

Wat vinden jullie ervan, of is dit voor jou too much?

8 opmerkingen

 1. Voor een feestje vind ik dit wel kunnen hoor. I <3 glitter !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh echt prachtig! En blijkbaar gaan glitters er gemakkelijk af met zo'n potje nagellakremover, waar je je vinger dan in moet steken :) x Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, ik heb er zo eentje van Sephora, en ja, het lukt iets vlugger dan anders. Het nadeel is dan wel weer dat de "mousse" in j potje beschadigd geraakt door de scherpe kanten van je glitters en dat je met andere woorden je potje niet lang meer kan gebruiken :( Niet zo'n aanrader dus... Jammer!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ik denk dat ik een perfecte dupe heb gevonden. Up to the test! Binnenkort een blogpost erover :)

   Verwijderen
 4. Wauw, super mooi! Al vind ik het zelf wel een tikkeltje too much voor een doodgewone dag :) ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je zeker gelijk in :) Ik zie mij dit niet op dagelijkse basis dragen :D

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!