Urban Decay Swatches

Zoals ik beloofde, hebben jullie de swatches van mijn Urban Decay producten nog te goed!

So let's get started...What I love about UD... de pigmentatie. De kleuren zijn zo mooi en intens. Ze hebben ook een prachtige glans... I just love it! Ik ben blij met dit Book Of Shadows. Er zitten veel neutrale kleuren in en genoeg donkere tinten om smokey eyes tevoorschijn te toveren. Jammer genoeg zijn alle kleuren shiny en zit er geen matte creasekleur in.

Hoe dan ook, als je deze ziet liggen, meepakken die handel! Zeker als je er zoals mij een korting op krijgt.

Ik kocht onlangs ook de Holiday Nail Polishes van UD en maakte er meteen swatches van.


De kleuren zijn (van links naar rechts op eerste foto): Barlust - Mars - Wrecked - Ziggy - Gunmetal - Hot Mess.


Van duim naar pink: Hot Mess - Wrecked - Barlust - Mars - Ziggy


En als laatste Gunmetal. Ik ben grote fan van Mars en Ziggy. Na lang nadenken - jaja, ik ben nog steeds bezig - heb ik nog steeds niet de perfecte manier gevonden om mijn nagellakjes te organiseren. Ik wil graag hun kleur zien - dus opbergen in een doos is een nono voor mij. En om het helemaal moeilijk te maken... Ze moeten in een kast kunnen opgeborgen worden. Ik ben nogal een netheidsfreak en heb graag alles in kasten opgeborgen. Geen makeup stash on my vanity dus...

Als jullie een ideetje hebben - ik heb alle filmpjes op YouTube 1000 maal bekeken en vind nog niet de ideale manier - laat het me zeker weten! Hoe bergen jullie jullie nagellakjes op?

4 opmerkingen

 1. Mooie kleuren en de lakjes zien er ook heel leuk uit! Vind het jammer dat in de palettes van UD zelden matte kleuren in zitten. In het Naked palette miste ik ook een donkerbruine matte kleur.
  Oh en mijn lakjes, die staan op een dienblad in mijn kast, niets bijzonders dus :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De nagellakjes zijn echt prachtig vind ik ! En bij de oogschaduw springt die mooie groene kleur direct in het oog. Zelf bewaar ik het grootste deel van mijn stash in een Helmer kastje van Ikea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mars is echt een mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Helmer kast van Ikea zag ik ook op veel filmpjes passeren. Ik zal bij mijn volgend bezoek aan Ikea toch eens op inspectie gaan...

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!